BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Aug 10, 2010

special buat ramadhan

memandangkan puasa esok..eh..aku tak pasti..esok ke..?


tak penting semua tu..aku cuma nak ucapkan selamat menyambut ramadhan buat semua rakan2 dan semua orang yang tidak aku kenali..buat yang lelaki, semoga puasa kali ni sumer pose penuh..

aku juga ingin meluahkan rasa kecewa dengan sikap sesetengah pihak yang buat perangai menjelang bulan ramadhan ni :

1. iklan TV : puasa tak start lagi dah gelabah iklan biskut raya

2. akhbar berpolitik di facebook : dalam sehari dalam 10 status update pasal keburukan orang..sesama islam pon nak bergaduh..macam mane nak lawan israel macam ni..



p/s : itu je lah..

2 teguran:

elmo blurb said...

belom pose dah nak aye dah .
dah pakat buat album raye awal2 .
tahpape .
-_-"

selamat berpuasa ! :)

royal joe budu said...

tau xpe..eh..nt ak informkn ttg mmpi tu dalam mse terdkt.. =)