BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Aug 11, 2010

Isu buang anak

Nasihat untuk mereka yang buang anak

Girl : make sure you’ll get pregnant..born the child..and leave her/him anywhere..make sure the dog eat them..or some big lizard..i hope you’ll be happy..

Boys : make sure the girl will have your baby..and leave her if she urges you to be responsible..why should you bother..?? it’s not you the one who pregnant..

Budak2 sekarang..kalau larang makin dibuat..jadi cuba galakkan..mungkin keadaan berubah..

p/s : terus terang ak tulis..ak rase macam poyo bila speaking..bakpo eh..?

4 teguran:

elmo blurb said...

sempat lagik selit speaking tuh . :D
porno mane2 pon bole dapat. free lak tuh.
so kes ni makin hebat dari dulu lagi kot.
paling hebat newspaper ler.
cube try usha paper perdana.
hoish cite porn byk kot.
tgk ler bulan pose ade jugak ke org buat camtu.

royal joe budu said...

tau xpe..bahan2 memberahikan ade di mane2..macam mne tak ghairah remaja skang..

elmo blurb said...

haiya .
lagi satu tak belajar pendidikan sex pun punca gak .
penting disitu .
sebab die ngaja cara nak prevent benda2 tu sume .
org kolot je yang pikir pendidikan sex tu pemangkin gejala benda2 ni .


wah,emo disini. MIAHA~

royal joe budu said...

ahahaha..caring ye ko isu nih..