BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Aug 13, 2010

Saat saat paling bahagia bagi seorang pelajar

Bagi sesetengah orang..saat paling bahagia time kat institusi pengajian ialah bila mendapat keputusan cemerlang dalam peperiksaan..tak pun dapat mewakili institusi pengajian dalam pertandingan..ade juge yang bahagia bila ramai awek mintak nombor..

Tapi bagi aku berbeza..saat paling bahagia bagi aku ialah bila cikgu/lecturer tak masuk kelas..rase macam dunia ni aku yang punya..

p/s : aku baru balik dari kelas yang dicancelkan sebab lecturer tak datang..(12.30pm 2/8/10)..wohooo!!!

9 teguran:

Hapiz Rahman said...

sama lah aku.. hahah

elmo blurb said...

halamak !
sonok ke kelas kansel ?
bosan kot .
uhuk

royal joe budu said...

sonot kot..balik bilik..bole..errr..tido.. XD

Zulfahmi Abidin said...

haha..itu bukan yg pling menyeronokkan?? yg plin menyeronokkan adalah bile anda curang.bahahhaa

royal joe budu said...

haha..terbaek..!

encHIx laNDax said...

tau xpe!!lagi seronok kalau dapat tau class tu cancel awal2..x payah susah2 nak pg clazz~heheh

NK said...

aku paling bahagia bile aku bangun2 tido kelas dah habis

royal joe budu said...

haha..sial je kimie..

hans said...

hahahah
betul2

P/S : Header Baru H.P.B Blog