BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Apr 3, 2010

facebook group yang mengarut

...

nowadays, everybody got facebook..(aiseh)..dulu aku main fesbuk untuk suke2 je..makin lame..macam2 plak mende pelik kat fesbuk..yang paling ketara..kewujudan group yang tak pernah plak ternampak time gune friendster ngan myspace dulu..

antara contohnyer..

1. we hate fasha sandha = aku tak suke group ni sebab aku suke fasha sandha..hehe

2. we hate memey suhaiza = aku tak suke group ni sebab aku tak kenal minah ni

3. we hate AF = yang ni aku paling suke..siap join agi..tapi tak pernah bukak pon..

4. anti kelantan = yang ni aku tak tahu ape motifnyer..mungkin sebab budu setitik, rosak susu sebelanga..yang aku tau..fan hanya 77..dan kebanyakan macam orang kelantan..join sebab nak kutuk admin group tu..

5. i bet kelantan/penang can get 100000 before any other state = aku x suke group ni sebab nama panjang sangat dan tiada faedah..kalu dapat duit bole je nak join..

okeh..ikutkan hati banyak aku lagi aku nak letak dalam list ni..tapi rase cam malas plak..lagi pon aku tak nak sebut pasal group2 yang berunsur perkauman, kenegaraan, kebencian, dan kemengarutan..err..terlebey sudah..

...

5 teguran:

qasih nadira said...

agak la.qasih setuju ngn post nie.kalo ade org invite pon pasti qasih ignore je.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

sng je...tepuk dada tanya hati. kalau nak join kalau x nak ignore.

haidan said...

tau takper... kdg2 grup2 tu sume bleh bwk kpd pergaduhan..huhh

[[iidyLL_iceneSS]] said...

bl group bsifat pkauman,mmg xlyn..
tp sll mjengahkn dri ke group "slah ckp"..
xjoin pn..juz bc utk wat kt tsenyum..

Amalina E Azmi said...

a'a betul tu encik budu. tah pape grup kt fb -.-"