BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Mar 11, 2010

result SPM esok..takutnyer aku...

...

pikir2 balik..xde gune gak aku nak takut..aku nyer result dah lame kuar sebab aku dah amek SPM 2 tahun lepas..

teringat plak kenangan time amek SPM dulu..cari tiket..sebab aku sekola kat mrsm..balik pulau..yang popular ngan durian..durian kat sane memang banyak..time musim die mesti melimpah2 ke ladang gandum..kite lupekan durian..sambung citer pasal result..



setelah 5,6 jam bertenggek lam bas..aku sampai kat mrsm balik pulau..jumpe kawan2 lame..rindu betul kat diorang..time tu la borak2 gebang,salam,peluk tumbuk, dan senyuman manis (untuk awek2) diberi..lame x jumpe katekan..



time nak amek result baru la mencabar..kena masuk dewan..kena lepas 2,3 check point dulu..baru leh amek result..time ni la cikgu2 berlagak along..bayaran dobi,yuran.duit buku,bil air.dan wang perlindungan sumer kene setel kat check point ni..

setelah aksi ugut mengugut selesai..aku amek result..alhamdulillah..cemerlang cam amalina.. XD

aku melepak belakang dewan..lepak2 fogging..member aku tanye kat aku..

"dapat berape A?"

"6A je" aku menjawab dengan sedikit riak,takbur,dan bangge diri..member ku berkate lagi..

"power sial..bak tengok result"....aku bagi kat die...riak wajahnya lain..

"SIAL!!..DAPAT 9A!!!!!!!"



p/s: bukan nak bangge diri..sekadar bercerita..

...

8 teguran:

gadis sebelah pintu said...

gua dulu spm mmg hancus. haha. respek ah lu dpt 9.

royal joe budu said...

haha..rezki je..

ezza shabarudin said...

haha. gimick tuu ak ske :p
terus kn lg kecemerlangan tuu ye!

royal joe budu said...

haha..dah x cemerlang da skang..

sipisenan said...

haaha.. sme la kiter bro.. adui, rindu lak zaman2 skola dl..

royal joe budu said...

haha..memang bes..

hans said...

ko amik SPM ker?
result ko brapa?

P/S : Jangan lupa join contest Tulis Dan Menang - RM250 untuk dimenangi dekat Entry Sticky Mode dekat blog saya

apit said...

da lame r bro..msti x bc cerite ni..