BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Mar 29, 2010

blogwalking

...



ok..skang aku da penat nak tinggal link kat blog orang..

antara mende aku menyampah..lagu dalam blog..ngah bes2 layan lagu kegemaran kat laptop..tetibe ade plak bunyian tambahan kat telinge..makin menyakitkan hati bile xleh nak off lagu blog tersebut..sape2 terase maaflah..sekadar luahan hati..

next..aku tinggal komen kat blog orang..tapi kadang2 aku lupe nak follow up..

jadi..ape yang nak buat skang..tulis blog..dan simpan untuk diri sendiri..nanti bile anak cucu tanye.."tok, citer la macam mane kisah tok mude2 dulu"...aku boleh menjawab...

"kamu bukak je blog atuk.."

...

10 teguran:

dayya the silly said...

agak direct teguran itu..tp sy sukeee..hehe..(:

royal joe budu said...

haha.. XD..

F I T said...

haha smart a cita ni.bila cucu tanya pasal idup, leh suh dia buka blog atuk hehehe

nn said...

bahaha. siap dah ada pesanan for cucu :D

royal joe budu said...

hah..kne r pndg jauh ke dpan..future planning..

Balqis Jaafar said...

merantau jap.
teguran yg baik tu! :)

royal joe budu said...

thanks

Athirah Ibrahim said...

pheww. nasib baik dah buang lagu dalam blog. heehee.

Dayya Ahmad said...

dayya the silly... sama nama lak kita... suke~ hihi...

huhu~ sure rasa nk tembak je blog 2 kan sbb sakitkan telinga... sbr...

dh buang lagu sbb blog jd berat... lg berat dr tuan punya blog....

si hitam maness said...

well.ada orang igt pasang lagu tu best sgt ke.aku terus close je.mmg padan muka r.nak dengar lagu dengar sendiri2 sudah...