BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

May 6, 2010

zaman 5E

...


teringat aku kat sedare aku name zaman..dulu mak aku citer zaman ni nakal..sekolah selalu ponteng..setiap pagi zaman akan ponteng bersama abang aku..

pernah gak satu pagi..mak zaman g bilik die nak kejut member bangun gi sekolah..tapi tengok2 bilik zaman dah kosong..tingkap terbukak..mak aku citer die gi menyorok kat pokok sagu..sanggup bangun pagi semate2 nak menyorok..

time UPSR beliau dapat 5E..masuk sekolah menengah..beliau mule rajin..sekitar tingkatan 2-3..beliau mula pandai membaca ngan menulis..

disingkatkan cerita..sekarang beliau dah jadi inspektor kesihatan..masuk 2,3 kali U sambung pelajaran..beliau jugak aktif dalam politik..setakat nom telefon menteri memang penoh dalam phone book beliau..kalau tengok sekarang..ade kemungkinan beliau akan jadi wakil rakyat tempat aku..

...

1 teguran:

princeduyong said...

tak penting di mana kita bermula...yang penting di mana kita berakhir...