BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

May 17, 2010

bakar membakar rumah..

...


teringat aku kat salah sorang saudare aku yang bername bakar..salah satu kenangan aku ingat tentang beliau adelah beliau pernah bakar rumah sendiri..sebabnyer terpakse dirahsiekan atas sebab2 peribadi..

yang menariknya..salah seorang kawan aku merupakan saksi ketika bakar membakar rumahnyer..beliau juga menegaskan bahawa beliau dan rakan2 beliau melihat bakar start cucuh api kat dinding sampai la rumah tu hancur lebur dimamah api..

aku bertanye.."tak der orang gi tolong padam ke api tu?"

beliau menjawab.."tak der..semua tak nak tolong sebab nak tengok rumah terbakar secara live"

aku hanya menggeleng2 kepala..macam gampang perangai..

p/s: aku bab2 story mory ni memang tak terer

...

4 teguran:

syaari othman said...

wow. haha.
btul kah?
gampang bermaksud ape yea tuan?

royal joe budu said...

senang..lam kamus dewan ader.. =)

Kie-yu said...

ekrs..
saye agak blur skrg ni..
apekah mksudnye?

royal joe budu said...

adeyh..ak pom jadi x phm nak explain ape..