BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

May 9, 2010

9 mei bukan hari ibu

...


asal hari ibu je..berlumba2 lah anak2 mengucapkan hari ibu..tapi aku tak berape setuju 9 Mei ni dibuat hari ibu..sebab..tarikh ni tak spesel..nom tak lawa..

aku rase..buat anak2 kat luar sane..aku rase korang patot hari ibu time besday korang..sebab tarikh tu korang kena ingat..tarikh tu la mak korang bertarung nyawa nak lahirkan korang..

satu lagi tarikh hari ibu yang sesuai aku rase tarikh besday ibu kite..yela, kalau tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunyer..point aku kat sini..kalo mak kite tak lahir, takde la kite kat dunia ni..jangan jadi macam setengah orang..besday mak pon tak tau..

p/s: err..aku pon tak ingat besday mak aku..tapi adil la..sebab mak aku pon tak ingat besday aku..haha

...

6 teguran:

luvly mya said...

haha,macam mana tu,tak slah sebagai peringatan.semua hari2 tu saya wish mak saya ;p

joegrimjow said...

ahaa
ku suka!

miss hav0c said...

everyday is mother's day hehe

princeduyong said...

ibulah segalanya....

pago" said...

[tiba-tiba]
saya sayang ibu saya. hehe~

gadis comel said...

hadiahkan mak budu sebotoi.. hehe..