BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

May 31, 2010

post ke 95

...


jom bincang pasal crocs..bile jadi blogger ni kene ulas isu-isu semasa..sebab blog ni tempat kite meluahkan pandangan masing2..err..macam nak bagi tutorial menjadi blogger pulok..

isu kali ni agak dah nak basi..tapi aku nak ulas jugak sebab nak tunjuk keprihatinan aku..isunyer semua orang dah tahu..kalo ade yang tak tahu search kat google..gambarnyer semua orang dah tengok..jadi..aku nak bagi pandangan tentang memboikot kasut crocs..

pada pendapat aku..orang malaysia dah lame boikot crocs..nak spesifik lagi..syarikat crocs..nak tau kenape..sebab KEBANYAKAN yang pakai kasut crocs kat malaysia ni semua beli kat pasar malam..harge tak sampai RM50 satu..see?(speaking..ehem2)..duit tu tak masuk pon akaun crocs..

p/s : kalau ade crocs ori bawah RM50 kat pasar malam aku nak delete post ni

...

6 teguran:

anisalya said...

misout the issue tp betullah.sy pn tk pakai crocs ori.beli kat psr malam or kedai2 biasa je. lg bgs apa. beli mahala2 tp hina Islam buat apa kan?

Anonymous said...

tau pun....brape kerat sgt la yg beli original kat m'sia...

z4mr said...

tau pun....brape kerat sgt la yg beli original kat m'sia...

m a h e y r a said...

sy ta pkai crocs pun :)
sliper jepun pun best hape

hans said...

tahu xper

Anonymous said...

Wow, fantastic [url=http://www.rayban-cheap4uk.co.uk]ray ban clubmaster[/url] weblog structure! How lengthy have you been running a blog for? you make running a blog look easy. [url=http://www.rayban-cheap4uk.co.uk]ray ban sale[/url] , The total glance of your site is great, as neatly as the content!