BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jul 25, 2010

Entry ke 100

Kebanyakan blogger pasti akan men-title-kan entry ke 100 sebagai “entry ke 100”..jadi aku pon rase nak buat macam tu jugak..

tak banyak aku nak tulis kat entry ke 100 ni..cume nak berterima kasih kat semua pihak..pertama sekali..pemilik website blogger ni..kerana mencipta website nih..tanpa blogger..tiadalah blog budu cap ketereh nih..

kedua, pembaca2 yang sudi baca blog nih..bagi pengkritik2 aku ucapkan terima kasih..tanpa korang..aku takkan tau kelemahan aku sendiri..dan buat pemuji2..terima kasih jugak..tapi jangan puji lebih2..kembang lubang hidong aku nih..

ketiga, gengblogger..kerana menyediakan ping website paling masyuk kat Malaysia neh (aku dah puji ni bagi la entry ni top 10..haha)..kat gengblogger jugak aku boleh tengok macam2 perangai blogger2 malaysia nih..pape pon..korang memang stailo..

keempat, tidak dilupakan..blogger2 peramah yang selalu bertanye kaba..ade sesetengah tu aku tak dapat tegur balik..maklumlah..bz study..ehem2..time cuti plak susah nak online..tak de itenet kat rumah..

sekian itu sahaja..ikhlas dari pemilik blog nih..

2 teguran:

hans said...

owh
okay la tu
skrg dah kembali update

P/S : Review Filem : The Sorcerer's Apprentice Cool Giler Beb! Terbaik!

kobEj0rdan~ said...

congratz la bro utk entry ke 100
senang lepak kat blog sy.

nazirulhazwanws.blogspot.com:) jd follower k if minat